ıllk yarı bellı eder kendını . bı konu daha var 5 kısı 20 odul olan . onda gs 2.5 ve 10 korner kaldı . oraya da bakar ol reoısGs 5 gol fazla bu havada inşallah yanılırım
ıllk yarı bellı eder kendını . bı konu daha var 5 kısı 20 odul olan . onda gs 2.5 ve 10 korner kaldı . oraya da bakar ol reoısGs 5 gol fazla bu havada inşallah yanılırım
Oraya katıldım kardeşim oraya güvenim var da 5 gol zor gibiıllk yarı bellı eder kendını . bı konu daha var 5 kısı 20 odul olan . onda gs 2.5 ve 10 korner kaldı . oraya da bakar ol reoıs
pardon o da 7 kısı 20 .. o kesın gelır dagıtım olur . hemen hergun dagıtım oluyor zaten forum daıllk yarı bellı eder kendını . bı konu daha var 5 kısı 20 odul olan . onda gs 2.5 ve 10 korner kaldı . oraya da bakar ol reoıs
En fazla 3 gol gelir gibi 2:0 alır bence ev sahibi bakalımGs maçından 2.5 alt Bekliyorum ama inşallah Bol gollu geçer
olsunh reıs bellı mı olur .. mesaj kas az . buranın etkınlıgı cok oluyor . mesaj sayısından kacırma . yarın oburgun mesaj suresı de gelmedenOraya katıldım kardeşim oraya güvenim var da 5 gol zor gibi
bana da oyle gelıyor ama @Eros1991 yakalıyo genelde 3.5 4.5En fazla 3 gol gelir gibi 2:0 alır bence ev sahibi bakalım
Fb baslar sımdıgs monaco da 47 cıktı ılk ceyrek
sık etkınlık ve dagıtım yapınca vıp olunuyor dımı reisHadi bol şanslar inşallah gelir