Balikesir akcayda ondan once bartin amasra dNerde yasiyon
Balikesir akcayda ondan once bartin amasra dNerde yasiyon
Baba polis mi abi turkiyeyi gezmissin masallahBalikesir akcayda ondan once bartin amasra d
Feyo atarrrr rahatttot farkı açsın da..feyo ilk yarı finito...feyoyu bekleyelim sadece
???Baba polis mi abi turkiyeyi gezmissin masallah
Bide guzel yerler 2 sinede gittimBaba polis mi abi turkiyeyi gezmissin masallah
Kutahyada lise 4 u okudum d yok ya bankaciydiBaba polis mi abi turkiyeyi gezmissin masallah
Hmm onun icin tayin isi abi yoksaKutahyada lise 4 u okudum d yok ya bankaciydi
Aynen öyle REİSGÜZEL ÜLKEMİN HER TOPRAĞI BİZİM..CENNET VATANIMIZ..AMA İNSAN AİLESİNİN SEVİDKLERİNİN ÇOCUKLUĞUNUN GEÇTİĞİ YERİ BENİMSİYOR....ÖZLÜYOR...
Balikesir akcayli bizimkiler ondan ya ama ben amasrada buyudumHmm onun icin tayin isi abi yoksa
ya kral sen neden böyle eebıyatcı gıbı ... falan koyup şıır gıbı konuşuyon yanlış anlama merak ettımGÜZEL ÜLKEMİN HER TOPRAĞI BİZİM..CENNET VATANIMIZ..AMA İNSAN AİLESİNİN SEVİDKLERİNİN ÇOCUKLUĞUNUN GEÇTİĞİ YERİ BENİMSİYOR....ÖZLÜYOR...
Benim de şimdi aklımdan geçti çay ısıtmak ???BEN ÇAYIMI ISITAYIM DEVRE ARASINDA..FEYO UMARIMM KASMAZ BİZİ PSV GİBİ
Abibcidden oyle ammasra yarimada kucuk insan yok ama arkadaslarimla hep orda oldugum icin hicboryer o yeri tutmuyor egeyi sevmiyorum amasrayi hicbirseye degismiyorum ama firsat yok iste amasradaGÜZEL ÜLKEMİN HER TOPRAĞI BİZİM..CENNET VATANIMIZ..AMA İNSAN AİLESİNİN SEVİDKLERİNİN ÇOCUKLUĞUNUN GEÇTİĞİ YERİ BENİMSİYOR....ÖZLÜYOR...