Agalar bosverin böyle tatsız şeyleri keyfimize bakalımYok dostum katıl sen ben katılmayayım, değmez üç beş kuruş için birbirimizi kırmayalım, sadece şöyle düşün burada hayatta diğer şeylerinden zevk lerinden, zaman ayırıp mesaj atan kişi ile, saatlerce takip eden kişi ile,,, sonradan beğenip gıden bir olmamalı, empati yap anlarsın ne dediğini
Güzel kardeşim anlıyorum seni.Ama bu hep olmuştur ve olacaktır.Hani ben de yeni gördüm paylaşımı ve geldim öyle.Sen beni yanlış anladın ben de seni.Kusura bakma.Konuyu da kirlettk.Neyse geçti gitti.Yok dostum katıl sen ben katılmayayım, değmez üç beş kuruş için birbirimizi kırmayalım, sadece şöyle düşün burada hayatta diğer şeylerinden zevk lerinden, zaman ayırıp mesaj atan kişi ile, saatlerce takip eden kişi ile,,, sonradan beğenip gıden bir olmamalı, empati yap anlarsın ne dediğini
Profesör adamsın.. parayi sevenler paracilar diger tarafta kaldi onlarda birbirine düşmüş zatenBeyler bu forum başka forumlara benzemez para için en ufak bir tartışmada şutlanırsınız burası para kavgaları olan bir yer değil yardımlaşma yeri !