Tamamdır.Şimdi alıyoruö.Devam ediyor üye ol ve referansından üye yaptır min çekim 10 TL
Tamamdır.Şimdi alıyoruö.Devam ediyor üye ol ve referansından üye yaptır min çekim 10 TL
İşlem sırası değil üye olunca hemen 30 TL BTC verliyor ister beklet ister try ye çevir. Ama yaptığın her üye başına 10 TL veriyor beraber çekim yapablirsinKod ile üyelik aldım.İşlem sırası nedir?Hemen çekim yapabiliyor muyum?
14gün beklemen lazm lk üyelkte beklerken stediğin kadar üye yap kendi referansınla 30 değil daha fazla nakit çek min çekim 10 TL hemKod ile üyelik aldım.İşlem sırası nedir?Hemen çekim yapabiliyor muyum?
14 gün uzunmuş ama yapacak bir şey yok.Bilgilendirme için sağ ol,2 kişiyi daha üye yapacağım.İşlem sırası değil üye olunca hemen 30 TL BTC verliyor ister beklet ister try ye çevir. Ama yaptığın her üye başına 10 TL veriyor beraber çekim yapablirsin
Yap yap ama kendi referans numaranı ver onla üye olsunlar yoksa eklenmez14 gün uzunmuş ama yapacak bir şey yok.Bilgilendirme için sağ ol,2 kişiyi daha üye yapacağım.
Seninkini vereceğim.Fazla olsaydı işime yarardı. Sen referans linkten kasarsın ne güzel.Hem ha ben ha sen o kadar önemli değil.14 gün sonra çekebilirsem bununla şansımı denerim artık.Yap yap ama kendi referans numaranı ver onla üye olsunlar yoksa eklenmez
Yok sen benimle iletişime geç dmdenSeninkini vereceğim.Fazla olsaydı işime yarardı. Sen referans linkten kasarsın ne güzel.Hem ha ben ha sen o kadar önemli değil.14 gün sonra çekebilirsem bununla şansımı denerim artık.
Tamam.Yok sen benimle iletişime geç dmden