öyle olmsdı geerekiyormus saygı duymalıyız aynı konuda bende şikayetciyim ama yapıcak bsy yokBu şekilde roll olmaz başkan kusura bakma 3-5 mesaj olanla aktif olan aynı şeyi alacaksa niye millet burda takip etti maç sonuna kadar
öyle olmsdı geerekiyormus saygı duymalıyız aynı konuda bende şikayetciyim ama yapıcak bsy yokBu şekilde roll olmaz başkan kusura bakma 3-5 mesaj olanla aktif olan aynı şeyi alacaksa niye millet burda takip etti maç sonuna kadar
toplam mesaj sayın 48 ilk defa bugün gördüm seni...biz herkesin gönlünü hoş etmek istiyoruz...çekiliş yapsak üzülen arkadaşlar olacaktı...Bu şekilde roll olmaz başkan kusura bakma 3-5 mesaj olanla aktif olan aynı şeyi alacaksa niye millet burda takip etti maç sonuna kadar
bana 3 5 mesajlı birini göster olanıda çıkardım kardeşimBu şekilde roll olmaz başkan kusura bakma 3-5 mesaj olanla aktif olan aynı şeyi alacaksa niye millet burda takip etti maç sonuna kadar
tamam kanka özele gelben varım
10 tl leri birleştirmek isteyen var mı _? 20 ye 20 alırız
LİSTEDE 21 KİŞİ VAR....HER BİRİNİZE 10 TL GÖNDERİLECEK...İYİ KÖTÜ EMEK VERDİNİZ...ETKİNLİKLER DEVAM EDİCEK...
PAPARALARI DM DEN @Leromeno naya iletin.
Hocam aldırış etme kimseye ağzı olan konuşuyor.BEN KİMSEYE HAK HUKUK DEMEDİM TRABZONLU ARKADAŞIM KİM 3 5 MESAJ ATMIŞ İSE SÖYLESİN TEK TEK MESAJLARINI SAYACAĞIM O ARKADAŞIN
HAYIR BİRBİRİNİZE BÖYLE DEMEYİNHocam aldırış etme kimseye ağzı olan konuşuyor.
İlk defa bı rol katılım yaptım ondandır kardeşim 48 -50 mesajın 40 i buradandrtoplam mesaj sayın 48 ilk defa bugün gördüm seni...biz herkesin gönlünü hoş etmek istiyoruz...çekiliş yapsak üzülen arkadaşlar olacaktı...
ÇEKİLİŞ YAPICAM 10 KİŞİYE 20 TL KABUL EDEN VAR MI ARKADAŞLAR ?
reis su saatte o kdr kisi burda 10 tl iyidir herkese 10 tl atilan site cok herkes denesin sansiniBEN KİMSEYE HAK HUKUK DEMEDİM TRABZONLU ARKADAŞIM KİM 3 5 MESAJ ATMIŞ İSE SÖYLESİN TEK TEK MESAJLARINI SAYACAĞIM O ARKADAŞIN
her daim görmek isteriz....forumda...aramıza hoşgeldin diyelimmİlk defa bı rol katılım yaptım ondandır kardeşim 48 -50 mesajın 40 i buradandr
Eyv reisher daim görmek isteriz....forumda...aramıza hoşgeldin diyelimm