Sende arada yazsaydin be kardesim aktiv olun demis izci oluverseydinde yazsaydinMilan maçında burda olmayanı listeden çıkarırım demişsiniz maçı canlı izliyorum gol olduğu anda golcünün adını skoru yazıyorum beni listeden atıyorusnuz
Milan maçına kaldığımızda admin beni listeye almış Milan maçında burda olun diyor sende sadece Milan maçında varsın diyorsun harbiden fbi gibi adamsın kim yalan söylüyor?Kardeş niye böyle yapıyorsunuz?
Gs maçında yoktun barcelona maçında yoktun. Basta bol şans yazmışsın sonra 3 saat sonra bi msj atmışsın sonra milan maçında gelmişsin. Ayıp yaptığın admin görüyor kimin ne yazdığını takip ettiğini
Şu maçı benden başka izleyen yoktur belki ben bir şey istemiyorum yazıklar olsun başkada bişey demiyorumSende arada yazsaydin be kardesim aktiv olun demis izci oluverseydinde yazsaydin
Sen burda patron olduğun için parayı dağıtan da sen olduğun için sen haklısın diyecekler tabiki bende hakkım varsa hakkımı helal ediyorum herkese bir şey de istemiyorum herkese iyi gecelerEkli dosyayı görüntüle 10204
8 mesaj şimdi yazmışsın zatenn listede yokum...ben vicdanen rahatım...eğer arkadaşlar seni haklı buluyorsa gönderim sana da kamuoyu kim haklı?
KibSen burda patron olduğun için parayı dağıtan da sen olduğun için sen haklısın diyecekler tabiki bende hakkım varsa hakkımı helal ediyorum herkese bir şey de istemiyorum herkese iyi geceler
yahu ne alaka sende biliyorsun burada olmadığını yeterli destek vermediğini adam 40 mesaj atmış konuya sen 9 bir mi tutucam sizi....gece gece asabımı bozmayınSen burda patron olduğun için parayı dağıtan da sen olduğun için sen haklısın diyecekler tabiki bende hakkım varsa hakkımı helal ediyorum herkese bir şey de istemiyorum herkese iyi geceler
İzci bana bakar mısın ben kaç tane atmışım Allah askınayahu ne alaka sende biliyorsun burada olmadığını yeterli destek vermediğini adam 40 mesaj atmış konuya sen 9 bir mi tutucam sizi....gece gece asabımı bozmayın
Ya reis valla s.et onu blast i kacirmayalum yeni konua acalimyahu ne alaka sende biliyorsun burada olmadığını yeterli destek vermediğini adam 40 mesaj atmış konuya sen 9 bir mi tutucam sizi....gece gece asabımı bozmayın
Yahu kardeşim yaptığın ayıp. Admin tek tek kontrol ediyor hala usteliyorsun .Sen burda patron olduğun için parayı dağıtan da sen olduğun için sen haklısın diyecekler tabiki bende hakkım varsa hakkımı helal ediyorum herkese bir şey de istemiyorum herkese iyi geceler
twit atmayı unutmayınPaparadan gonderildi izci 13tl tskkrler etkinlik icin
bosveryahu ne alaka sende biliyorsun burada olmadığını yeterli destek vermediğini adam 40 mesaj atmış konuya sen 9 bir mi tutucam sizi....gece gece asabımı bozmayın
ADAMIN KÜLODUNU GÖRDÜM MAÇI IZLERKEN. AMA 50 TANE DE MSJ ATTIM KONUYA. NASIL OLACAK ???Şu maçı benden başka izleyen yoktur belki ben bir şey istemiyorum yazıklar olsun başkada bişey demiyorum
İzci bana bakar mısın ben kaç tane atmışım Allah askına
Terbiyeli olalim lütfenSen blast konusu aç boşver bak şakşakçı bekliyor.