geçen milan-juve maçını izledim..maç milanın hakkıydı şahane top oynadılar..ama juve yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi..sonuç aldatmasın..süpriz çıkmamasını temenni ediyoruz tabi or dadaTorino korkutuyor ama getircez
geçen milan-juve maçını izledim..maç milanın hakkıydı şahane top oynadılar..ama juve yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi..sonuç aldatmasın..süpriz çıkmamasını temenni ediyoruz tabi or dadaTorino korkutuyor ama getircez
Yüzde yüz Milan o maç. Zamalek maçı tek tehlikegeçen milan-juve maçını izledim..maç milanın hakkıydı şahane top oynadılar..ama juve yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi..sonuç aldatmasın..süpriz çıkmamasını temenni ediyoruz tabi or dada
Nasıl korkutuyor? Torinonun en kötü sezonu. E milan geçen maç kaybetti şimdi eze eze yenecektir farkı açmak icinTorino korkutuyor ama getircez
avatarına resim koyarmısınMilan alır aga rahat olsun birlikten kuvvet doğar ?
Aynen ilerde falan cok guzel basiyordu 6. Dakikada falan net kacirdilar atsalar alirdi rahatgeçen milan-juve maçını izledim..maç milanın hakkıydı şahane top oynadılar..ama juve yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi..sonuç aldatmasın..süpriz çıkmamasını temenni ediyoruz tabi or dada
Bol sans kral4 MAÇ SEÇTİK.
DESTEK VE SİNERJİ.
HAK EDENLER ALSIN ÖDÜLÜ.
TWİT ŞARTLARINI YERİNE GETİRİN.
Twit bırakıp maçlar başladığında burada olmayan listeye dahil edilmez.
emek verenlere gitsin para.
Ekli dosyayı görüntüle 10183