No problemBeyler kusura bakmayın çekim ikiye kadar gelir diye düşündüm ama henüz elime ulaşmadı ama param elime ulaşır ulaşmaz çekiliş için adminlerden yardım istedim onlar müdahele edicekler o yüzden tekrar kusura bakmayın ben vermiş oldugum saatte kadar gelir diye düşünerekden belirli bir zaman verdim ama henüz ulaşmadı
Kardeş canın sagolsun sen paranı aldaBeyler kusura bakmayın çekim ikiye kadar gelir diye düşündüm ama henüz elime ulaşmadı ama param elime ulaşır ulaşmaz çekiliş için adminlerden yardım istedim onlar müdahele edicekler o yüzden tekrar kusura bakmayın ben vermiş oldugum saatte kadar gelir diye düşünerekden belirli bir zaman verdim ama henüz ulaşmadı
Beyler kusura bakmayın çekim ikiye kadar gelir diye düşündüm ama henüz elime ulaşmadı ama param elime ulaşır ulaşmaz çekiliş için adminlerden yardım istedim onlar müdahele edicekler o yüzden tekrar kusura bakmayın ben vermiş oldugum saatte kadar gelir diye düşünerekden belirli bir zaman verdim ama henüz ulaşmadı
hiç sorun değil güzel düşüncen ve paylaşımın içinde teşekkürlerBeyler kusura bakmayın çekim ikiye kadar gelir diye düşündüm ama henüz elime ulaşmadı ama param elime ulaşır ulaşmaz çekiliş için adminlerden yardım istedim onlar müdahele edicekler o yüzden tekrar kusura bakmayın ben vermiş oldugum saatte kadar gelir diye düşünerekden belirli bir zaman verdim ama henüz ulaşmadı