ben bu parayı tesadüfen buldum yok gerek yok reisBi kuponum var varsa rol atarım ateşlerim sana da Bonus almıştım
keşke 3.5 üst girseydim korktum biraz açıkcası5 gol ne arkadaş ?
ben bana yazdın sandım pardon reisben bu parayı tesadüfen buldum yok gerek yok reis
sende admin filan paran coktur reis jfnfnf 10 teleyi sallamaissijkeşke 3.5 üst girseydim korktum biraz açıkcası
saldır başakşehirİlk yarı bitti
ben öğrenciyim reis admin olunca param olmuyor kisende admin filan paran coktur reis jfnfnf 10 teleyi sallamaissij
??? Şu kuponu getirelim de valla ben beklemez dım bu maçın bu hale geleceğini şahsen alt oynardım ?ben bana yazdın sandım pardon reis
Admin Acun'un varislerin den ???ben öğrenciyim reis admin olunca param olmuyor ki
maas ne kadar aliyon senben öğrenciyim reis admin olunca param olmuyor ki
Ne maaşı ? bonus veriyorlar arada işte admine ?maas ne kadar aliyon sen
bu forumda aktiflikde yokki yapilcak is yok pandemi nedeniyle cikartilirNe maaşı ? bonus veriyorlar arada işte admine ?
Ben hep aktiftim ? hiç bi beklentim yok adminleri seviyorum çünkübu forumda aktiflikde yokki yapilcak is yok pandemi nedeniyle cikartilir
bende eskiden baua aktiffim burada suan etkinlik kazanmisim onu 30 gun sonra gordumBen hep aktiftim ? hiç bi beklentim yok adminleri seviyorum çünkü
????bende eskiden baua aktiffim burada suan etkinlik kazanmisim onu 30 gun sonra gordum
GÖNÜLLÜ SEFERBERLİĞE KATILDIM BENmaas ne kadar aliyon sen
daha çok geceleri oluyorbu forumda aktiflikde yokki yapilcak is yok pandemi nedeniyle cikartilir
Ben hep aktifim admin ?daha çok geceleri oluyor