Tabi kikardeism beni de banlarmısınız mümkünse ben yanlış neyse sölerim kimseden cekinmem kimseyimde savunmuyorum bu yaptıgınız yanlış bence siz bilirisinzi kolay gelisn başarılar Th2828
Noldu lan işine mı gelmediiiiii
Ee sende varsin iste. Biz hic degilse her yerde ayni nickleyiz. Kacak guresmiyoruzMesela bu arkdas heryerde var
Seni de abini de eskisehirde etek giydirip dolastiricam emirdagin nonoslari ?Noldu lan işine mı gelmediiiiii
Bu foruma ne odul ne para icin geldik. @YumiYum77 @Alfa97 icin geldik@erosss Kimsenin kişisel tercihlerini sorgulamıyoruz veya kimseye bir husumet de duymuyoruz.Tum forumlarda etkinliklere katılıp kazanç elde etme ve bu forumlarda etkinlik dişi hicbir organizeye katılmamak ne kadar doğru? Örneğin üye rolling yapıyor 200 tl dağıtıyor 10 kişiye O 10 kişide paylaşma adına rolling yapsa ve 50 tl dağıtsa misal 5 rolling basarili olsa nasıl olur? Forum kültürümüz olarak haklinin hakkını savunmak ve paylaşma adına güzel olan herşeyin yanında olmak için sizlerle burdayiz.Bu işi ticaret amaclı yapan hicbir arkadaşı forumda barındırmayı düşünmüyorum.Amacim dostani seviyeli ve Paylaşmaya dair bir platform .Iyi geceler Böl şans herkese
3 tane foruma üyeyim ve toplasan ayda 20 TL çıkar çıkmaz ama sana bakıyorum hergun belki de 40-50 aliyosunEe sende varsin iste. Biz hic degilse her yerde ayni nickleyiz. Kacak guresmiyoruz
her gün 40-50 kim veriyomuş ya aldıklarımda da çekilişle çıkıyor ben mi zorla çıkartıyorum ?3 tane foruma üyeyim ve toplasan ayda 20 TL çıkar çıkmaz ama sana bakıyorum hergun belki de 40-50 aliyosun
Kimse sizin sahsiniza bisey demedi burda da twitterda da ozelliklede isim kullanilmadi. Genel bir dusunce paylasildi uzerinize alindiniz herkes kendini iyi tanir kim ne icin gelir belli. Bak ben gorevi biraktim ama hala foruma hak veriyorum her turluBu foruma ne odul ne para icin geldik. @YumiYum77 @Alfa97 icin geldik
katılıyorumBu foruma ne odul ne para icin geldik. @YumiYum77 @Alfa97 icin geldik
canın sağolsunKimse sizin sahsiniza bisey demedi burda da twitterda da ozelliklede isim kullanilmadi. Genel bir dusunce paylasildi uzerinize alindiniz herkes kendini iyi tanir kim ne icin gelir belli. Bak ben gorevi biraktim ama hala foruma hak veriyorum her turlu
Bazi seyleri sahsi algilamayin adamin 5 mesaji var etkinlik kazaniyor senin 500 mesajin var etkinlik kazanamiyorsun birak adamlarda laf soksun ustu kapali bazilarins belki burunlari yanarcanın sağolsun
şahsi algolanmıycak bişey yok . adam açık açık diyor 10 kişi çete gibi her ödülü alıyorlar bölüşüyorlar kendi aralarında diye. bu forumun admini de destek veriyor. Mesaj konusuna da gelirsek etkinlik şartlarını da ben koymuyorum etkinliği açan kişi koyuyor. O zaman mesaj şartı getirsin yani bundan basit birşey yokBazi seyleri sahsi algilamayin adamin 5 mesaji var etkinlik kazaniyor senin 500 mesajin var etkinlik kazanamiyorsun birak adamlarda laf soksun ustu kapali bazilarins belki burunlari yanar