Teşekkürler lakin kyc şartBi bu kalmis uye olmadigimiz Bari sizin referansla uye olayim da bir ise yarasin.
Kyc yapicam ama bunlar kafayi yemis. Utanmasalar dogum belgesini de yukletecekler Bu kadar belge yuklemekle, hic bir yatirimci ugrasmazTeşekkürler lakin kyc şart
Direk çekilir kycden sonra anlık hesabınayatırıyorKyc yapicam ama bunlar kafayi yemis. Utanmasalar dogum belgesini de yukletecekler Bu kadar belge yuklemekle, hic bir yatirimci ugrasmaz
Ok teşekkürler. Su an banka hesabi dogrulamasindayim. 1 tl eft yaptim. Pazartesi gececek hesaba. Ondan sonra 2 adim daha kaliyor. Sozlesme falan filan.Direk çekilir kycden sonra anlık hesabınayatırıyor
Sözleşme yapmanani gerek yok son 2 adım kalacak zatenOk teşekkürler. Su an banka hesabi dogrulamasindayim. 1 tl eft yaptim. Pazartesi gececek hesaba. Ondan sonra 2 adim daha kaliyor. Sozlesme falan filan.
30 tl hesabimda gorunuyor. O zaman pazartesi eft gecince islem bitiyor. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.Sözleşme yapmanani gerek yok son 2 adım kalacak zaten
Aynen hayırlı olsun30 tl hesabimda gorunuyor. O zaman pazartesi eft gecince islem bitiyor. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.
30 tl yi cektim. İslem tamamdir.Aynen hayırlı olsun