Tebrikler Hayırlı olsun reis borçları kapatmaya devam inşallah kısa zamanda hepsi kapanır ??Tskler
eyw reisHayrını Gör Tebrikler
inş hasanımTebrikler Hayırlı olsun reis borçları kapatmaya devam inşallah kısa zamanda hepsi kapanır ??
Wpden engel mi attın özele bi baksana abi ?inş hasanım
Tebrikler kardeş.Bursaya gidicem.Bi yol parası atsana.Bukart doldurcam.Açıktan dilencilik serbest mi?Tskler
yasak banlarımm @Toprak2014 modum ilgilennn ardslaTebrikler kardeş.Bursaya gidicem.Bi yol parası atsana.Bukart doldurcam.Açıktan dilencilik serbest mi?
telde skntı var hasancımWpden engel mi attın özele bi baksana abi ?
Bukart komikmiş amaTebrikler kardeş.Bursaya gidicem.Bi yol parası atsana.Bukart doldurcam.Açıktan dilencilik serbest mi?
bursakart bu kart kısaBukart komikmiş ama
Hee tamam abi o zaman bende wpde profil resmini görmeyince dedim heralde engel yedik ?telde skntı var hasancım
Anladım kanka onu da , isim yaratıcı değil.. bizimki ankarakartbursakart bu kart kısa
hasan seni nsl engelleriz krdşm ayıpsınHee tamam abi o zaman bende wpde profil resmini görmeyince dedim heralde engel yedik ?
anakartmıAnladım kanka onu da , isim yaratıcı değil.. bizimki ankarakart
Güzel insanlarsiniz rabbim kalbinizin güzelliğine gore versin ?hasan seni nsl engelleriz krdşm ayıpsın
Adana da kentkart. Osmaniye de ne bilmiyorum 4 yıldır yaşıyorum hiç dolmuşa binmedim ?Anladım kanka onu da , isim yaratıcı değil.. bizimki ankarakart
Bur sa lı yız ?Bukart komikmiş ama
A dam sınBur sa lı yız ?