6 rakam bilirsen kaç geliyor
6 VAR BAŞTA 5-6-7-8 SIFIR BENDE ANLAMADIM KAÇ PARA 6 MİLYAR MI MİLYON MU TRİLYON MU HAYATIDA GÖRMEDİM BU RAKAMI6 rakam bilirsen kaç geliyor
200 ünü alırım ?????
gelirde ancak şeyde işte neyde desem şeyde rüyadaa rüyadaaa heh doğrusu bu oldu ??6 VAR BAŞTA 5-6-7-8 SIFIR BENDE ANLAMADIM KAÇ PARA 6 MİLYAR MI MİLYON MU TRİLYON MU HAYATIDA GÖRMEDİM BU RAKAMI
TOPTUR BU BELKİ GELDİ HİÇ BELLİ OLMAZ HAYALLER BİR AN GERÇEK OLABİLİR 60 SANİYEDE ? ? ? ? ?gelirde ancak şeyde işte neyde desem şeyde rüyadaa rüyadaaa heh doğrusu bu oldu ??
türkiye yi terk ederim ??DÜŞÜN GELDİ NE YAPARSIN @Rdvan34
O KADAR DİYORSUNtürkiye yi terk ederim ??
şimdi korona morona vız gelir girerim kıbrısaa kaya artemsite bi lüx oda tutarım yer içer şey edeer yatar kumar oynarım ???O KADAR DİYORSUN
aklın fikir kumarda hayatı yaşa zaten kumarda kaybedecen artı yeten 6 milyim mu trilyon mu daha ne kazanacan saçmak istiyorsan ayrışimdi korona morona vız gelir girerim kıbrısaa kaya artemsite bi lüx oda tutarım yer içer şey edeer yatar kumar oynarım ???
kanka yaşamak zaten fındık kırmaktan kafa yapmaktan eğlenmekten geçer ???aklın fikir kumarda hayatı yaşa zaten kumarda kaybedecen artı yeten 6 milyim mu trilyon mu daha ne kazanacan saçmak istiyorsan ayrı
Bellimi olur
Bırak biraz hayal ile mutlu olalımnamik kemal hayal kurmayani da kuranida opeyim demis ama cumledeki hayal kurmanin biraz bokunu cikarmissin heralde ???
@Crazy Time gel kardeşim gidelim bu ellerden hayal kurmak dahi çok görülüyor İpsala sınır kapısında buluşuruznamik kemal hayal kurmayani da kuranida opeyim demis ama cumledeki hayal kurmanin biraz bokunu cikarmissin heralde ???
değil mi abi 100tl kazanıyoruz seviniyoruz sonra hayal kırıklığı oluyor kısa süre sonra bari 6 trilyonla hayal kuralım bir defa ve ilk defaBırak biraz hayal ile mutlu olalım
orası neresi yada boşver neresi olsa olsun hadi geliyorum.bir hayali çok gördüler@c
@Crazy Time gel kardeşim gidelim bu ellerden hayal kurmak dahi çok görülüyor İpsala sınır kapısında buluşuruz