Öneri etek ve sikayetlerinizi buraya yazalim lutfen .
Kardeşim senin yine iyi 20 gün olucak çekim alamiyorum kendilerince inceleme yapıyorlar. Allah'tan 600 7000 yatirmadim lütfen yatırım yapmayın bu siteye 1 kere 2 kere sknti çıkarmazlae sonrası uğraşır durursunuz.Goldbetin Limitler berbat başkan atak oyalanak dedik limitler rezalet düzeltmesse dahada atmam valla bune 3 maç oynayacam maç öncesi başka sitede oynanıyor burda 20 lira basabilioz komik ya
konuyu iletelim sizin icinGoldbetin Limitler berbat başkan atak oyalanak dedik limitler rezalet düzeltmesse dahada atmam valla bune 3 maç oynayacam maç öncesi başka sitede oynanıyor burda 20 lira basabilioz komik ya
Inceleme alt yapidan gelen maile gore sonuclanacagi icin bekliyorsunuz bizlerde bu durumdan mennun degiliz tabi surec bitince sizde odemenize kavuşursunuzKardeşim senin yine iyi 20 gün olucak çekim alamiyorum kendilerince inceleme yapıyorlar. Allah'tan 600 7000 yatirmadim lütfen yatırım yapmayın bu siteye 1 kere 2 kere sknti çıkarmazlae sonrası uğraşır durursunuz.
Size bir lafim yok valla elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorum. ama ben bu incelemenin bitcegini düşünmüyorum site odese şimdiye öderdi.Inceleme alt yapidan gelen maile gore sonuclanacagi icin bekliyorsunuz bizlerde bu durumdan mennun degiliz tabi surec bitince sizde odemenize kavuşursunuz
gece 12:00’dan sonra limitlerinizde herhangi bir sorun gözükmemektedir tekrar deneyebilirsiniz@Goldbet360 Destek hala limitler aynı bugun para atacaktım bu sefer aynı hataya duşmedim once maçlara baktım 70 den yukarı basamıyorum kombine kuponlarda
Benim yazdığıma neden cevap vermiyordu uz 20 gündür beklettiginiz ve parayı ödemek istemediğiniz için migece 12:00’dan sonra limitlerinizde herhangi bir sorun gözükmemektedir tekrar deneyebilirsiniz
yav maçların limiti dşük aynı maçlara başka yerde bakıyorum limit sıkıntısı yok bi sizin sitede böylegece 12:00’dan sonra limitlerinizde herhangi bir sorun gözükmemektedir tekrar deneyebilirsiniz
Merhaba değerli üyemizBenim yazdığıma neden cevap vermiyordu uz 20 gündür beklettiginiz ve parayı ödemek istemediğiniz için mi
Artık net bir süre verin olmuyor böyleMerhaba değerli üyemiz
sizin inceleme en kısa sürece bitecektir. gerekli inceleme bittiğinde sizin tarafınıza bilgi verilecektir. duyarlılığınız için teşekkür ederim