Bu yukardaki arkadaş dolandırıcıdır. Çekim yapacağım 2 katıyla geri atarım paranı dedi ama çekim yapmasına rağmen paramı geri yollamadı hatta engel attı. Şikayetçiyim admin ban atalım..bu site birkac kucuk odemeden sonra buyuk odemelerde sorun cikariyor.sakin bulasmayin.benkm 4.446 tl mi odemedi
Şeklinde bir mesaj yazsam böyle bir şey olmadığından önce küfür yerim tahminen sonra ne alâka madem para istemişim kanıt göstersin resim atsın belge atsın vs vs diyeceksin değil mi ? Demem o ki herhangi bir kişi yada siteyi suçlayacaksan sağlam temellerin olmalı resim olmalı bir belge olmalı. Anlatabiliyor muyum ? Sitenin adamı da değilim 2 3 kez yatırımım vardır uğurlu gelmedi daha uğramadım o siteye. Bu arada kesinlikle öyle bir para alışverişi olmamıştır konuyu açan kardeşim ile örnekleme olarak yazdım bilginiz olsun.Bu yukardaki arkadaş dolandırıcıdır. Çekim yapacağım 2 katıyla geri atarım paranı dedi ama çekim yapmasına rağmen paramı geri yollamadı hatta engel attı. Şikayetçiyim admin ban atalım..
Bu duyarlı davranış ve yazı için teşekkür ederizŞeklinde bir mesaj yazsam böyle bir şey olmadığından önce küfür yerim tahminen sonra ne alâka madem para istemişim kanıt göstersin resim atsın belge atsın vs vs diyeceksin değil mi ? Demem o ki herhangi bir kişi yada siteyi suçlayacaksan sağlam temellerin olmalı resim olmalı bir belge olmalı. Anlatabiliyor muyum ? Sitenin adamı da değilim 2 3 kez yatırımım vardır uğurlu gelmedi daha uğramadım o siteye. Bu arada kesinlikle öyle bir para alışverişi olmamıştır konuyu açan kardeşim ile örnekleme olarak yazdım bilginiz olsun.