Bu siteden en fazla 2 cekim yaparsiniz kucuk capli sonra buyuk cekimlerde bir bahane bulup kavga cikaririlar hesabinizi kapatirlat.whats apptan canli yardimdan da engellediler..uzak durun bu siteden sikintili...
Rica ederim forum olarak biz haklı olanın yanında yer alıyoruz her daim buna benzer bir çok görüntü de geldi fakat biz iki tarafında mahremiyetine saygı göstermek adına sadece bir tanesini paylaştık. Tekrar geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsınız.Emegin icin sagol yinede.ama gordugun gibi benim dolandirici dedigimle alakali gorsel yok.sadece konu actim kac saatte oder diye o kadar.ekmeklerine yag surdum hemen hesap kapattilar.
Sponsor olsa resti çekerdik ama malesef elimizden pek bişey gelmediTek sebepleri bumuymuş siteye tokatçı dediği için ödeme yapmama diye bi durum yok ödemesini yaparsın üyeliğini iptal edersin aksi takdirde arkadaşın dediği gibi tokatçı sitesin zaten aşağılık herifler
la bunlar başka foruma sponsor oldulardı bilet etkinliği parasını ödemedilerdi 2000tl kasaları varmış hafta sonuna kasayı saklamak istiyorlarmış fakir piçler site açıo bide şaka gibi ya adamların parayıda ödemediler kaldı öle kaç gündür twitterda yazıldı bunlarda para yok ödemiolar yatırım yapmayın diyeUzun vadede piyasada barınamaz bu site ilk günden güven vermemişti
Cokmu aradın bu beti ?Bu siteden en fazla 2 cekim yaparsiniz kucuk capli sonra buyuk cekimlerde bir bahane bulup kavga cikaririlar hesabinizi kapatirlat.whats apptan canli yardimdan da engellediler..uzak durun bu siteden sikintili...
Taniyrm onuValla sorma yonetici..fena kumpasa geldik...birde sponsor oldugu forum bunlardan cok kralci cikti..kabadayi hepsi...