TeşekkürlerÖnce red verecek sonra canlı destek sizi bir para yatırma yöntemine yönlendirecek ve ödeme yapilacak
Gala taş gibi kardeşim tek sefer olmasa da tek kuruş kalmazGalabet 18k parayı tek seferde ödeme yapar mı ...
Tebrikler kardeş hayırlı olsunGalabet 18k parayı tek seferde ödeme yapar mı ...
Biliyom duydum eyvallahG
Gala taş gibi kardeşim tek sefer olmasa da tek kuruş kalmaz
Vallahi bu site buraya sponsor olsa ne güzel olurÖnce red verecek sonra canlı destek sizi bir para yatırma yöntemine yönlendirecek ve ödeme yapilacak
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim buraya gelmisiniz sizde hoşgeldinizTebrikler kardeş hayırlı olsun
Biliyom duydum eyvallah
belli. Zaten bonussuz site tavsiye ederimKöklü saglam site reklam ile fazla işi olmaz
Hoş bulduk kardeşim ortam güzel olsun istedikEyvallah kardeşim teşekkür ederim buraya gelmisiniz sizde hoşgeldiniz
Teşekkürler alfa beytebrikler
Galabet sponsor olsun harika olur burdatebrikler
Aynnn güzeldirHoş
Hoş bulduk kardeşim ortam güzel olsun istedik
Teşekkürler broTebrikler
çekim yapmadan önce canlı desteğe bağlan ve hangi yöntemin uygun olduğunu sor ben genelde oyle yapiyorum ve ilk cekimde geliyor yoksa paso red gelirTeşekkürler alfa bey
Teşekkürler ederim müdür sen tanırsın belki beniçekim yapmadan önce canlı desteğe bağlan ve hangi yöntemin uygun olduğunu sor ben genelde oyle yapiyorum ve ilk cekimde geliyor yoksa paso red gelir