Arkadaşlar sadece etkinliklere katılıp gidiyoruz az birbirimzi tanıyalım sohbet edelim
aleykum selamArkadaşlar sadece etkinliklere katılıp gidiyoruz az birbirimzi tanıyalım sohbet edelim
aleykum selam .aynen sınerjısız kupn gelmıyor. sınerjı yı de bıldıgın tanıdıgın adamla yapabılıyuorsunArkadaşlar sadece etkinliklere katılıp gidiyoruz az birbirimzi tanıyalım sohbet edelim
daha iyisi senin olsunProfil foton ateş edıyor
Ve Aleyküm selam aslinda dediğin cok mantikli etkinlige katil git olmuyor boyle bencedeArkadaşlar sadece etkinliklere katılıp gidiyoruz az birbirimzi tanıyalım sohbet edelim
Bu laf banami tobleer olsun?Arkadaşlar burda bu yapılan etkinlikler sürekli forum içerisinde etkileşim sağlayarak devam edecektir . Hergün etkinlikler yatırım şartsız freebetler cash papara etkınlıklerı tabikı de uygundur ve olacaktır fakat 2 veya 3 mesaj atıp etkınlıge katılıp x forumda takılan arkadaşlar 1 etkınlık göremezken +4 büro etkinliği 2 tipster Rolling etkınlıklerımız aktıftır suan . Forum içerisinde hem birbirinizi tanıyıp hemde çevrenızdekı insanları forumumuza teşvik edelim ki buradaki istikrarlı çalışmalarımıza emeğimizin karşılığınıda alalım . Ayrıca tüm etkinliklerin saatleri bellidir konu içerisinde konulara etkınlıklere girdiğiniz etkinliklere paylaşım yapmadan içerikleri okursanız daha sağlıklı bır etkinlik ortamı yaratmış oluruz .
Valla ben her yere takilmiyom 2 tane forumda takiliyom uyeligim forum siteleri var yok degil. Burayada twitterdan bir arkadasim uye olmami soyledi sizide takip ediyorum tabiiki twitterdaArkadaşlar burda bu yapılan etkinlikler sürekli forum içerisinde etkileşim sağlayarak devam edecektir . Hergün etkinlikler yatırım şartsız freebetler cash papara etkınlıklerı tabikı de uygundur ve olacaktır fakat 2 veya 3 mesaj atıp etkınlıge katılıp x forumda takılan arkadaşlar 1 etkınlık göremezken +4 büro etkinliği 2 tipster Rolling etkınlıklerımız aktıftır suan . Forum içerisinde hem birbirinizi tanıyıp hemde çevrenızdekı insanları forumumuza teşvik edelim ki buradaki istikrarlı çalışmalarımıza emeğimizin karşılığınıda alalım . Ayrıca tüm etkinliklerin saatleri bellidir konu içerisinde konulara etkınlıklere girdiğiniz etkinliklere paylaşım yapmadan içerikleri okursanız daha sağlıklı bır etkinlik ortamı yaratmış oluruz .
Ben simdi yine elestri yapcam ama etkinliklerde twiter seyelrden sohbet bulamiyorim ben oyuzden nerdd sohbet etcem de buraya bi bagimliligim olsunX Forumlar üyelere maaş mı veriyoki merak ettim bak şimdi Etkinlikse En iyisini açıoruz papara ise en alasını verioyoruz alanlar bilir zaten daha ne olsun üyelere bide maaş baglayalım tam olsun
1 aylık forum twitter şeyler dedıdıgın etıket etkılesım artcakkı rollıng ortamı olsun 3 kısıye roll yapılcaksa skypeden de yaparız bırbırımızeBen simdi yine elestri yapcam ama etkinliklerde twiter seyelrden sohbet bulamiyorim ben oyuzden nerdd sohbet etcem de buraya bi bagimliligim olsun