Daha ekleme olmadıreisler prizmabet freepsin eklenen olursa buraya eklendi yazsin bizde bilelim bize mi eklenmedi kontrol ederiz suan icin eklenmesi bana
Freebet diye biliyordumreisler prizmabet freepsin eklenen olursa buraya eklendi yazsin bizde bilelim bize mi eklenmedi kontrol ederiz suan icin eklenmesi bana
freebet reis klavye otomatik degistiriyor bazen yanlis olmusFreebet diye biliyordum
Bunlar etkinlik yapmasın ozamqn adminbirşey söylimmi dostlar ? Banada eklenmedi
öyle demeyelim şimdi dogal olarak bizden 40 50 kişi katıldı biz etkinligi herkese dedik bu rakam daha da fazla olabilirdi olmadı saglık olsun... 50 kişinin yarısına yüklense 25 kişi yapar bunu yarısı da kazanç saglasa çekim yapsa min. 5k ve bu 5k'ı sırf biz istedik diye veriyolar onlar istediler diye degilBunlar etkinlik yapmasın ozamqn admin
bence sana zengine gerek yok diye eklemediler reis sen bekleme?birşey söylimmi dostlar ? Banada eklenmedi
Kıbleyi sasrimislar benim de eklenmemiş ikisindenOnwınle tupobetten kazandım ıkısınde de eklenen bısey yok sıstemsel hata sanırım ??
sonuc olarak eklenmeyecek mi??öyle demeyelim şimdi dogal olarak bizden 40 50 kişi katıldı biz etkinligi herkese dedik bu rakam daha da fazla olabilirdi olmadı saglık olsun... 50 kişinin yarısına yüklense 25 kişi yapar bunu yarısı da kazanç saglasa çekim yapsa min. 5k ve bu 5k'ı sırf biz istedik diye veriyolar onlar istediler diye degil
Haklısın admin ama onlarda bisekilde reklam yapmak zorunda sanirim eklenmeyeceköyle demeyelim şimdi dogal olarak bizden 40 50 kişi katıldı biz etkinligi herkese dedik bu rakam daha da fazla olabilirdi olmadı saglık olsun... 50 kişinin yarısına yüklense 25 kişi yapar bunu yarısı da kazanç saglasa çekim yapsa min. 5k ve bu 5k'ı sırf biz istedik diye veriyolar onlar istediler diye degil