emeğin için tşk.ederimmmBu sene brooklyn fenaa durant kyrie oynuycak la yine bildigimiz gibi lebronlu dallas var doncicli denver jokic murray boston zaten tatum brown charlotte yine bi takim kurmus ama yetersiz bence play off oynar toronto yine olay off ama okadar clippers finallere oynar sampiyonluk sansi olan takimlardan miami heat var herrodan beklentilerim var onlar guzel dinamik bi takim oldular curry takimini tasimaya calisiyor ama gsw toparlanicak daha falan onlarinda sikinti portland cj damian onlar atiyor hep ama takimda basari yok zevkli sadece sixers yari final yapabilir onlar her sene katiyorlar ustune furkandan beklentilerim var cedi iicin cavsta birsey diyemiyorum takim kotu yani iyi istatistik yakalasa bile yani iyi takimda gorup ilk 5 oynamasini dilerdim bucks potansiyelli bi takim ama bakalim onlarda supriz yapabilir bu senede heycanli bir nba izliycez bence unutmadan suns iyi takim kurmus booker bu sene sampiyonluk yasayanilicek oyunculardan bakalim ne olucak gorucex utah sampiyon olamaz ama onlarda iyi olay off banko
Rica ederim hastalikli gibi takip ediyorum oynamasamda hosuma gidiyot bu ligemeğin için tşk.ederimmm
Anlaşıldı sende gececi olacaksın ? REİSgece maçları için yorum yapacak yokmudur
Tamam reis bi bak bakalımgece için süpriz yaparım kafamıza yatarsa bakalımm
NBA den çok fazla anlamıyorum kanka sen bayagae inceliyor sun oyuncularıe da tanıuot sunBen simmons geçen maçta 6 faulle erken oyun dışı kaldı. Düzgün de oynayamadı. Üstüne maç uzadı. Bütün yine rakip miami. Bu sefer kendini gösterecektir ve affettirecektir.
+
Hayward dünki maçta sakatlığı yüzünden oyundan erken çıktı. Belki bu akşam fazla süre almaz. Pj washington komple bir oyuncu dün rahat geçti barajı bu gece de geçecektir.
+
Derozan kaç maçtır yok. Bu maçla beraber geri dönüyor. Rakip çöküşteki houston bence ipleri eline alarak başlayacaktır
Aynen kral. Her maçı izliyorum. Sakat eksik hepsini bildiğim için. Taraf alt üst hayatta oynamam. Sağlam tezgah dönüyor. Bi periyot 60 atip diğer periyot 40 atıyorlar. En iyisi oyuncu bahsi.NBA den çok fazla anlamıyorum kanka sen bayagae inceliyor sun oyuncularıe da tanıuot sun
alt üst şans işi yüzde 50..akşam milan maçını gördünüz...kesin derken öyle bir noktada bıraktılar ki )Aynen kral. Her maçı izliyorum. Sakat eksik hepsini bildiğim için. Taraf alt üst hayatta oynamam. Sağlam tezgah dönüyor. Bi periyot 60 atip diğer periyot 40 atıyorlar. En iyisi oyuncu bahsi.
Bi gün denyecegim kanka senin şu maçları ?Aynen kral. Her maçı izliyorum. Sakat eksik hepsini bildiğim için. Taraf alt üst hayatta oynamam. Sağlam tezgah dönüyor. Bi periyot 60 atip diğer periyot 40 atıyorlar. En iyisi oyuncu bahsi.
Tezgah dönüyor. Hem de sağlam tezgah. Mılyon dolarlık oyuncular 12 dakikada 40 sayı atamıyorlar komediye gel. Önceden bu kadar değildi ama nba artık tezgahın aga babası olmuşalt üst şans işi yüzde 50..akşam milan maçını gördünüz...kesin derken öyle bir noktada bıraktılar ki )
Tamamen şans REİS aynen o maç TAMAMEN facia dı aklına yatan varsa bak bakalımalt üst şans işi yüzde 50..akşam milan maçını gördünüz...kesin derken öyle bir noktada bıraktılar ki )
Dene ama benim oynamadigim zaman. Diğer forumda oynamadigim da maç verdiğim 3 kişi tutturmustu ?Bi gün denyecegim kanka senin şu maçları ?