Aleyküm SelamSelamünaleyküm Aleyküm
Liste büroya iletilmiş
Cekilis yapildimikiListe büroya iletilmiş
Çekiliş yapılmadı reis doğru neyi ilettiniz ????Liste büroya iletilmiş
Hemde papara etkinliği bu neyin listesini büroya ilettinizListe büroya iletilmiş
Ha maşallah tmmKontrolü ben yapmiyacagım ya dostum liste büroya iletildi kontrol edecekler çekiliş yapılacak.
Ekli dosyayı görüntüle 16618
Linkten uye olanların isimlerini almamız gerekiyor adaletli olmak adına lakin suan sorun şu panelde kullanıcı adı gözükmüyor sadece mail adı gözüküyor ve bizdeki listenin 3/2 si kullanıcı adı paylaşmış ben konuyu çözeyim yazacam
Etkinlikler mevcut zaten dostumHaydi adminler sizleri bekliyoruz Bi etkinlik açın
Ben size çözümü sunuyum sizin linkten üye olanların ID sinini alın çekilişi yapın çıkan ID leri paylaşın sonra herkes ss atsın ID sini tabi çıkmışsa alsın ödülünüP
Linkten uye olanların isimlerini almamız gerekiyor adaletli olmak adına lakin suan sorun şu panelde kullanıcı adı gözükmüyor sadece mail adı gözüküyor ve bizdeki listenin 3/2 si kullanıcı adı paylaşmış ben konuyu çözeyim yazacam
Tamam admin okey anlıyorum seniEtkinlikler mevcut zaten dostum
ETKİNLİK - BONUSLİDERİ ÜYELERİNE ÖZEL 3000 TL NAKİT ÖDÜLLÜ YATIRIM ETKİNLİĞİ!
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle foruma özel bir yatırım etkinliği ile geldik. Sürekli yatırım yapan kullanıcılarımız eğlenceli ve güzel bir etkinlik olacağını düşünüyoruz. ETKİNLİĞE DAHİL OLABİLMEK İÇİN SPONSORUMUZ OLAN AŞAĞIDAKİ SİTELERİN HER BİRİNE KARŞISINDAKİ ADETİ KADAR MİN 100 TL...bonuslideri1.com
Kolay gelsinP
O sitenin ta *** ben amına kodumun ibneleri bakiyemi rulete bastı ibneler bide ben oyundayken yaptılar ki sen kaybettin diyorlar çoluğunu çocuğunu sikeyim onların lanet ibnlerTesekkrler gameofbet 5 dakikada hesabimda k adim aso1905