Siteye 1000 tl yatırdım 1000 tl freebet vardı onu aldım çevrim şartı olarak 1.80 oranında tekli yada kombine olabilir dediler tek maçtan çevirdim. sonra ana parayı 1.40 dan çevirin dediler onu da çevirdim. kasa oldu 4444.63 tl bu parayı da 4lü kombine 1.90 oranlarında çevireceksiniz dediler eyvallah dedik 300 500 250 liralık bi sürü kupon yaptım dedikleri şekilde en son kuponumda oldu 5149 tl çevrim verdim reddedildi dediler ki parça parça oynamışsınız biz size tek seferde basacaksınız dediler ona da eyvallah dedik %10 şansımızı deneyip 5149 tlyi 4lü kombine 1.90 oranlarında oynadım. sonuç kupon tuttu ve 92,670.27 tl geldi. bu sefer çekim verdiğimde hesabınız incelemeye alınmıstır 7 gün içinde bilgi verilecektir dediler. Ki ben bu 7 gün içinde ip çakışması vs gibi bir bahaneyle vermiceklerini biliyorum bunun için yardımlarınızı bekliyorum madem vermiceksiniz böyle bi site açmayın o zaman bütün dedikleri kuralları yaptım onlarda hakkım olanı versinler sponsor oldukları forum sitesi yok twitterları yok siteyi 2 3 kişi açmış herhalde dolandırıyorlar milleti bununla ilgili ne gerekiyorsa lütfen yapalım.. Alt yapı mı şikayet ediyoruz lisansı mı gerçi o da yoktur büyük ihtimal. Merdiven altı diceksiniz bu siteye niye yatırdın diceksiniz biliyorum bu kadar böyle kurallar koyup bu kadar çıkacağımı zaten bilmezdim. Kullanıcı adım: Fiddle