Markobet hakkında görüşmek istiyorum
Aynı oyunda cevirdim hep hocam denedimde ama cevrim hiç eksilmedimarkobet kuralı freespini hangi oyunda aldıysan o oyunda çevirmek zorundasın şimdi mevcut bakiye ile aynı oyuna gir çevrim yapmayı dene arada bir kontrol et çevrim tamamlanıyor mu diye
Bakiyeni elleme biz yetkiliye ulaşıp detaylı bilgi alalım senide bilgilendirelim. Bu saatte ulaşmak belki zor olur ama sen bizden haber bekle olurmuBide cevrim yaparken bloke bakiye olarak gözüküyordu aktarım olmuyordu cevrimden sonra suan 200₺ ana kasaya geçirdim normal bakiye olarak oldu
Tamamdır başkan saolasınBakiyeni elleme biz yetkiliye ulaşıp detaylı bilgi alalım senide bilgilendirelim. Bu saatte ulaşmak belki zor olur ama sen bizden haber bekle olurmu
Hocam benim durumda bi gelişme warmıBakiyeni elleme biz yetkiliye ulaşıp detaylı bilgi alalım senide bilgilendirelim. Bu saatte ulaşmak belki zor olur ama sen bizden haber bekle olurmu
Bakiyene dokunma şimdilik bize dönüş yapilsin bizde sana dönüş yapacagızHocam benim durumda bi gelişme warmı
Cevrim sistemden düştü hocam sabah cekim için belge istediler yükledim hesaba şimdi cekim bekliyorumBakiyene dokunma şimdilik bize dönüş yapilsin bizde sana dönüş yapacagız
Max 200 tl cekim biliyorsun degil miCevrim sistemden düştü hocam sabah cekim için belge istediler yükledim hesaba şimdi cekim bekliyorum
Hayırlı olsunSorun çözüldü hocam teşekkürler
rica ederiz tebriklerSorun çözüldü hocam teşekkürler