Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur ve emekli zammı belli oldu. Memurlara yüzde 7.36, SSK ve BAĞKUR emekli maaşlarına ise yüzde 8,36 zam yapılacak. Maşallah! Maşallah!
gelir hepsine kardeşim gelir.....veridklerini misli ile alan bir sistem bu..şükür yinedeElektriğe de zam geldi doğalgaza da yakın da gelir
Para halka gittiği için bir oh cekelim o zaman Ohhhhhgelir hepsine kardeşim gelir.....veridklerini misli ile alan bir sistem bu..şükür yinede
yılda 2 defa içerim...dün ilkini içtim..2 .cisi bakalım bu yıl içinde ne zaman nasip olur• Alkollü içkilerden alınan ÖTV %17.07 oranında artırıldı.
ne içiyosun kankayılda 2 defa içerim...dün ilkini içtim..2 .cisi bakalım bu yıl içinde ne zaman nasip olur
vodka içerim istanbluene içiyosun kanka
Ben artik kendim yapiyorum ickimi bu hukumet sagolsun yoksa parami yetisir eskiden 3 bira alirdik ikisi bedava cikardi etgidi efes pilsen eygidi eski yillaryılda 2 defa içerim...dün ilkini içtim..2 .cisi bakalım bu yıl içinde ne zaman nasip olur
KIMYAGERIZ YANI )Ben artik kendim yapiyorum ickimi bu hukumet sagolsun yoksa parami yetisir eskiden 3 bira alirdik ikisi bedava cikardi etgidi efes pilsen eygidi eski yillar