anlamadık ki görsel filan varmı ? Aslında bi avukata gitsen dahha saglıklı olurBugun kredi karti borcum yuzunden elime bu ilamsız takip ödeme emri geldi.
Simdi bunun karsiliginda benim ne yapmam lazim.
Bilgisi olan bilgilendirirse cok iyi olur
senet alacagı bu sanırım
Yok baskan kredi karti borcu bunun bi sekilde ertelenmesi lazimda simdi bu dilekce felan vermemiz lazim heraldesenet alacagı bu sanırım
itiraz ile ilgili bir not göremedim ama kredi kartıysa ertelencegini sanmmıyorum avukata vermişlerYok baskan kredi karti borcu bunun bi sekilde ertelenmesi lazimda simdi bu dilekce felan vermemiz lazim heralde
Ilamsiz Takip ile alacak demek size evraklar yollanir siz 7 gün içinde dosyadaki icra dairesine itiraz edebilirsiniz ki borç sizinse zaten itiraz etmek sadece sizi zora sokar.Simdi Ne olacak dersen Bu dosya avukattaymış ve Eğer çalışıyor isen maaşının 4/1 e icra gelir.Sen avukatı öğren onunla görüşerek makul taksit talep etBugun kredi karti borcum yuzunden elime bu ilamsız takip ödeme emri geldi.
Turizm calisaniyim otel 1 ay sonra aktif hale gelecek bende ozamn is basi yapacam en iyisi dediginiz gibi bn avukati bulim onunla gorusimIlamsiz Takip ile alacak demek size evraklar yollanir siz 7 gün içinde dosyadaki icra dairesine itiraz edebilirsiniz ki borç sizinse zaten itiraz etmek sadece sizi zora sokar.Simdi Ne olacak dersen Bu dosya avukattaymış ve Eğer çalışıyor isen maaşının 4/1 e icra gelir.Sen avukatı öğren onunla görüşerek makul taksit talep et
Uyap vatandaş portal a giriş yap ordan dosyayı bul orda vekil avukat ismi soyadı yazar veya şirket olarak yazar google arat bul iletişime gecBu avukatı şubeye mi gidip ogrenem lazim nerden bulabilirim
Ödemeyi bir şekilde yapmalısın
Ödeme süresi geçmeden ödemeni yapmalısın avukat dosyanı mahkemeye göndermeden. Gönderirse hapis yersin...
tmm saolunUyap vatandaş portal a giriş yap ordan dosyayı bul orda vekil avukat ismi soyadı yazar veya şirket olarak yazar google arat bul iletişime gec
2019 un borcu buÖdemeyi bir şekilde yapmalısın
iyi yapmışsın valla bu sene bu pandemi ayağı olmasaydı full kapatırdım ama işte bu sene allahtan turizm tm aktif açılacak öle kurtarıom yarın bi avukatın yanına gidim durumu izah edim bakalım ne olacakİcraya vermişler. Sgk lıysan maaş haczi , değilsen banka hesap blokelerin kapıda. Öde kurtul yoksa her yerde karşına cıkar , 4 tane farklı yerden icralıktım bütün hesaplarım blokeli ve maaşım hacizliydi borçlarımı kapadım kafam rahat suan , siz siz olun hiçbir borcu icraya düşürmeyin , bisi olmaz diyip sallamayın. Ben salladım hem maddi olarak zararlı cıktım faizlerden hemde psikolojim bozuldu. Ama suan kafam rahat mutlaka öde borcunu
Valla ben 4 tane icra atlattimBugun kredi karti borcum yuzunden elime bu ilamsız takip ödeme emri geldi.
normal büyük bi mevla değil normale göre 6000 küsürde her türlü sıkıntı 1 tl de olsa insanın canı sıkılıyorValla ben 4 tane icra atlattim
Zor ciddden allah yardimcin olsun