HAKLISIN AMA BİR ÜMİTTİR İŞTE BAZEN ALABİLİYORUZ250 kişi 10.5k insan var bide kodlar eowqwfthhd gibi saçma sapan zor alırız 10 saniye sürmedi yine alamadık geçen de
ben geçen sefer aldım ama yattım malesef hızlı olan kazanıyor250 kişi 10.5k insan var bide kodlar eowqwfthhd gibi saçma sapan zor alırız 10 saniye sürmedi yine alamadık geçen de
Ligler başlamadan kodlar düzgündü örneğin holi20 gibiydi simdi wqet3era4a gibi oluyo 3 kere bakıyorum yazayım diye ? hooop invalid code oluyor ??HAKLISIN AMA BİR ÜMİTTİR İŞTE BAZEN ALABİLİYORUZ
o zamanlardada bulan olup dışarı sızıyordu kimse alamıyordu.Ligler başlamadan kodlar düzgündü örneğin holi20 gibiydi simdi wqet3era4a gibi oluyo 3 kere bakıyorum yazayım diye ? hooop invalid code oluyor ??
o furyada sende mi vardın kral ? yeminle 2 sn sürmedi kopyala yapıştırım ama nasıl oluosa bende alamadım250 kişi 10.5k insan var bide kodlar eowqwfthhd gibi saçma sapan zor alırız 10 saniye sürmedi yine alamadık geçen de
biri bana kod paylaşılmadan önce verdi ama ben almadımo furyada sende mi vardın kral ? yeminle 2 sn sürmedi kopyala yapıştırım ama nasıl oluosa bende alamadım
kod paylaşılmadan nasıl veriyolarbiri bana kod paylaşılmadan önce verdi ama ben almadım
birileri nasıl uyanıksa yada eli nasıl uzanmışsa alıyor valla bende anlamadımkod paylaşılmadan nasıl veriyolar