@HiperWin Destek @BonusLideri Herkese teşekkür ediyroum <3 Süper ilgi çekimde çok hızlı geldi umarım hep böyle olur bonusliderinde sizleri görmekde çok güzel tekrardan teşekkürler
Tebrikler hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 16744
@HiperWin Destek @BonusLideri Herkese teşekkür ediyroum <3 Süper ilgi çekimde çok hızlı geldi umarım hep böyle olur bonusliderinde sizleri görmekde çok güzel tekrardan teşekkürler
Neden kardesim buraya sponsorlar sikinti olsa yardimci olurlar di üzüldüm vallaBende 400 yaptım güvenemedim yatırım yapmadım, sağlık olsun
Size dargınım ben amaTebrik ederiz, Hiperwin'in hiper çekim hızıyla da tanışmış oldunuz
Tebrikler
Yapma be niye ki güven olmadıBende 400 yaptım güvenemedim yatırım yapmadım, sağlık olsun
Neden kardesimSize dargınım ben ama
Ne biliyim abi tuhaf geldi site, canlı destek sırada 4 kişi var 35 dk bekledim,, neyse cok onemlı degılYapma be niye ki güven olmadı
Bir nokta ile freebet alamadım benim hatam olduNeden kardesim
Yani böyle bir sey göz ardı edilebilirdi die düşüBir nokta ile freebet alamadım benim hatam oldu
Olan oldu artıkYani böyle bir sey göz ardı edilebilirdi die düşü
O zaman yapacak bir şey yok maalesefOlan oldu artık
Burda da kısmet yokmuş demekkiO zaman yapacak bir şey yok maalesef
sponsor sitenin neyine güvenmiyorsun anlamıyorum altyapısı da sağlam sikkobette dolandırılmayı biliyon ama kralBende 400 yaptım güvenemedim yatırım yapmadım, sağlık olsun
Sikkobet misponsor sitenin neyine güvenmiyorsun anlamıyorum altyapısı da sağlam sikkobette dolandırılmayı biliyon ama kral