Bol sans diliyorum kardesimVentspils maçı ilk yarı 0 biterse 5 kişiye 20tl dağıtalım..
Yanlışlıkla oynadiysan kesin gelir kardesimvalla talihsizlik sonucu oynadım ya umarım gelir ?
Şansınız bol olsun ??Ventspils maçı ilk yarı 0 biterse 5 kişiye 20tl dağıtalım..
Teşekkürler admin bey kardeşimŞansınız bol olsun ??
Aklindaki mac neydivalla talihsizlik sonucu oynadım ya umarım gelir ?
İnşallah kardeşimGelir gibi ? Takibe geldim ihtiyacım yok etkinlik dışı tutabilirsiniz
Bol şanslar reisVentspils maçı ilk yarı 0 biterse 5 kişiye 20tl dağıtalım..
aklım da maç yoktu canlıdan gireyim dedim hepsi kötü lig olduğy için sınır getirmişler istediğim miktarı basamadım bide bu maça öylesine deniyeyim dedim zaten limit verir bunada dedik oynandı ama ?Aklindaki mac neydi
Hayirlisi bakalımaklım da maç yoktu canlıdan gireyim dedim hepsi kötü lig olduğy için sınır getirmişler istediğim miktarı basamadım bide bu maça öylesine deniyeyim dedim zaten limit verir bunada dedik oynandı ama ?
Bu limit mevzusu da can sıkıyor, adam yatırım yapmıs hiç birine oynayamıyor, gazıno oynıcsn demısler mecburenaklım da maç yoktu canlıdan gireyim dedim hepsi kötü lig olduğy için sınır getirmişler istediğim miktarı basamadım bide bu maça öylesine deniyeyim dedim zaten limit verir bunada dedik oynandı ama ?
Gelsin
Dk 20Gelsin