Bugün Cuma olma dolayısı ile düşünürken aklıma geldi.Bundan sonra ödül dağıtma işinden vazgeçiyorum,şu şekil olucak.
10 kişiye 15 veriyoruz misal...çoğunuz hemen bir siteye atıp kaybediyor...Doğrumudur...Ne faydasını görüyorsunuz HİÇ?
Bundan sonra tek tek dağıtım yapmayacağım.
Etkinliğe katılan arkadaşlardan şunu isteyecem. Ödenmemiş faturası varsa telefon,elektirik su...(doğal gaz için gücümüz yetmez bana bu ay 450 tl geldi...çoluk çocuk olunca normal...)
listeye aldıklarım konu altına şu şekil yazıcak;
telefon faturası:miktar yazıcak
su faturası:miktar yazıcak.
Ör:İZCİ:telefon:78 tl gibi.
Listeden 1 kişi çekicem...yazanlar içinden...bana dm den fatura bilgisini abone vs.yazıcak ben ödeyeceğim.En azından dağıttığımız paranın bir hayrı olsun.
Düşüncem bu yönde
10 kişiye 15 veriyoruz misal...çoğunuz hemen bir siteye atıp kaybediyor...Doğrumudur...Ne faydasını görüyorsunuz HİÇ?
Bundan sonra tek tek dağıtım yapmayacağım.
Etkinliğe katılan arkadaşlardan şunu isteyecem. Ödenmemiş faturası varsa telefon,elektirik su...(doğal gaz için gücümüz yetmez bana bu ay 450 tl geldi...çoluk çocuk olunca normal...)
listeye aldıklarım konu altına şu şekil yazıcak;
telefon faturası:miktar yazıcak
su faturası:miktar yazıcak.
Ör:İZCİ:telefon:78 tl gibi.
Listeden 1 kişi çekicem...yazanlar içinden...bana dm den fatura bilgisini abone vs.yazıcak ben ödeyeceğim.En azından dağıttığımız paranın bir hayrı olsun.
Düşüncem bu yönde