Mutlu yıllarEvet arkadaşlar bügün doğum günüm bonus veren siteleri yazarsanız sevinirim.
Bu arada Yusuf abi sözünü unutmadım @Aras77 abi Yusuf abi ye iletirsin bügün doğum günüm olduğunu ????
Ben simdi yazacam cogunu dur bekle ?Evet arkadaşlar bügün doğum günüm bonus veren siteleri yazarsanız sevinirim.
Bu arada Yusuf abi sözünü unutmadım @Aras77 abi Yusuf abi ye iletirsin bügün doğum günüm olduğunu ????
Konu acacagim birazdan oradan bakarsinEvet arkadaşlar bügün doğum günüm bonus veren siteleri yazarsanız sevinirim.
Ben paylastim.birazdan onaylanir birsuru site paylastim bakarsin ?hocam yatırıp yaptıgın sıtelerı yokla
tesekkurler degerlı dostumBen paylastim.birazdan onaylanir birsuru site paylastim bakarsin ?
@ivvrson onay bekliyorum ?tesekkurler degerlı dostum
Paylastim ana sayfada bakabilirsnizEvet arkadaşlar bügün doğum günüm bonus veren siteleri yazarsanız sevinirim.
ben perde arkasindayim monitorden takip ediyorum@BonusLideri sahneye beklenıyorsunuzzz