bitexen
Türkiye'nin kolay, güvenilir ve hızlı Bitcoin ve Altcoin alım satım platformu. Üye olun; web'den, cep telefonunuzdan Türk Lirası ile kolayca alım satım yapın.
web.bitexen.com
Referans linkinden üye olan herkese 1 adet Bitexen Token veriyor. (1 Bitexen Token ~35₺)
Ektra olarak da üye olup kyc de tamamlanınca toplamda 2 BTXN oluyor. Refsiz üye olanlar için 1 BTXN tanımlanıyor isteyen refsiz de olabilir.
bitexen
Türkiye'nin kolay, güvenilir ve hızlı Bitcoin ve Altcoin alım satım platformu. Üye olun; web'den, cep telefonunuzdan Türk Lirası ile kolayca alım satım yapın.
web.bitexen.com
Linkten üye olun, kayıt olup telefonuzu doğrulayın.
"Hesap Ayarlarına" girip Kimlik ön yüz (selfi yok) ve E-devletten alacağınız "kuruma ibraz-Bitexen kurumu" adres kayıt belgesi ile Kyc (kimlik doğrulama) işleminizi tamamlayın.
Müşteri tanıma formu zorunludur!
Önemli Okuyun!
Referans kodunu kullanarak yeni üyelik oluşturan ve güvenlik, doğrulama adımlarını tamamlamış, “müşteri tanıma formu”nu doldurmuş her kullanıcı kampanya koşullarına uygun olmak kaydıyla 1 BTXN ödül kazanacaktır. Referans olunan yeni müşteri de “müşteri tanıma formunu” doldurduktan sonra 1 BTXN ödül kazanacaktır.
♦Not: Kampanya 30 Nisan'a kadar geçerli.