Actigim konuyi silmemisler pardon yanita kapatmislarForuma laf etmiyordum ben ama forumda yüzünü gösterdi yok pazartesi gelmezse firmaya savaş acariz bilmem ne hani nerde daha once benim actigim konuyuda sildiniz mesaja da donmuyorsunuz artik bu mudur yaptiginiz iş
Firma ödemesini biz yaptık sorumluluk bize ait değil aradaki şahıslar sizi dolandirmis diyerek konuyu kapatıyorlar.Bu konu burda kapanmaz efendi bir şekilde uzun bir süre bekledik ve bundan sonrası artık firmaya her alanda bu konuyla alakalı odemeler ile alakalı baskı kuracağiz
Araciyi ver o zaman bize ...... koyarim onun attiririm iceriye madem dolandirici araciysaFirma ödemesini biz yaptık sorumluluk bize ait değil aradaki şahıslar sizi dolandirmis diyerek konuyu kapatıyorlar.Bu konu burda kapanmaz efendi bir şekilde uzun bir süre bekledik ve bundan sonrası artık firmaya her alanda bu konuyla alakalı odemeler ile alakalı baskı kuracağiz
Öncelikle küfür içeren kelimeler kullanmayın aracılıyi verelim hiç dert değil ev adresine kadar var herseyi mağduriyetimizi giderecekse ortadaki zarar 50k burda sorun üyeler öncelik mağduriyeti olmasın sonra ki mağduriyet forum mağduriyeti firma bu sorumluluktan kaçamazAraciyi ver o zaman bize ...... koyarim onun attiririm iceriye madem dolandirici araciysa
Hali hazirda adresi varsa cok guzel ugrasmamiza gerek yok sen bana sadece adresini ver para filan beklentimde yok artik benim dedigin gibiyse bi hak gectiyse hakkimda helal olsun sana sonucta siz de magdur edilmissiniz senden sadece ricam bana bu elemanin bilgilerini verÖncelikle küfür içeren kelimeler kullanmayın aracılıyi verelim hiç dert değil ev adresine kadar var herseyi mağduriyetimizi giderecekse ortadaki zarar 50k burda sorun üyeler öncelik mağduriyeti olmasın sonra ki mağduriyet forum mağduriyeti firma bu sorumluluktan kaçamaz
Ozelden ileteyimHali hazirda adresi varsa cok guzel ugrasmamiza gerek yok sen bana sadece adresini ver para filan beklentimde yok artik benim dedigin gibiyse bi hak gectiyse hakkimda helal olsun sana sonucta siz de magdur edilmissiniz senden sadece ricam bana bu elemanin bilgilerini ver
Niye iletmedin yusuf bu arada soyliyeyim eger benle kafa buluyorsan dolandirici araci degilde sensen cok kotu basini agritabilirim oyuzden varsa oyle bisey hemen soyle odemeleri aldiysan hemen uyarimi yaptim benOzelden ileteyim
Hangi forumda ofırmaların kesınlıkle haberı var bırsuru kısıyı uye ettıler aracı dedıgı kısı suan baska forumlarda destek hızmetıne devam edıyor ortada danısıklı dovus var..bırcok kısıyı uye ederek yatırım aldılar ama yaptıkları bu 3 kagıtla yuzlerce bahıscıyı kaybettıler...