Forum olarak desteklerinizi bekliyorum nedendir anlamam ama forumun sahibi bets10u savunuyor yardim edecegine cozemedim!
benim bildigim forumlar yardimci olur boyle durumlarda rezil eder firmayı parasini aldirmak icin ugrasir parasini alanda foruma bagislar bir miktarini
1. bu söylediklerine özelimden de cevap verdim.
2. Bu şekilde söylemlerine devam ediceksen seni dikkate almamaya başlıcaz...
3.Yahu arkadaşım güzel kardeşim can kardeşim. Bizim bets10 ile yakından uzaktan alakamız yok ki neyini savunalım. Geçmiş tercübelerimize nazaran ve seni de magdur bir birey oalrak gördügümüz için söylediklerine ve yaptıklarına cevap vermek istedik. Bizim bu davranışımızı bu şekilde algılıcaksan eger seni dikkate almayalım bize bunu bildir o şekilde davranalım...
4. Forumlar irtibatta ve foruma sponsor olan bürolarla anlaşma yaptıgı için senin sorunun bizi ilgilendirmemekte... Özellikle belirtmek gerekirse '' Bize sponsor olan firmalarla sorun yaşanıldıgı zaman çözüm odaklı çalışırız '' Bahsi geçen büroya yatırım yaparken bize kayıtlı bile degilken sana hangi maksatla yardım edelim veya senin söyledigin gibi neden bu büroyu savunalım...
5. ve son olarak sen inşAllah alırsın o parayı nitekim oyunlarında kural ve hata olmazsa, sorunlu bir üye degilsen.O parayı alırsın. Diyelimki aldın gelip bu forumda sen etkinlik yapma kardeş... Oyununda kazancında hepsi senin olsun bize lazım degil...
Konuşmama son verirken ''14k kazanç saglarken kullandıgın beynini biraz da beşeri ilişkilerde kullanmanı tavsiye ederim...'' İyi forumlar... !