D
emegine saglık üye oldukda önümüze de 150kişi var sıra gelene kadar muhtemelen biticek :d ama yine de beklicez mecbur
Bol şanslar abi ?emegine saglık üye oldukda önümüze de 150kişi var sıra gelene kadar muhtemelen biticek :d ama yine de beklicez mecbur
babayı alıcaz biliyorum işte de neyse vakit geçiyo en azındanBol şanslar abi ?
Adminim bende birsürü bonus var birini verim sana oyna katla bana yolumu ver yeter ? Hiç vermessende canın sağolsun ?babayı alıcaz biliyorum işte de neyse vakit geçiyo en azından
sagolasın kardeşim ben bahtsız bedeviyim :d oynamasam daha iyi sonra kayıp edince moralim bozuluyoAdminim bende birsürü bonus var birini verim sana oyna katla bana yolumu ver yeter ? Hiç vermessende canın sağolsun ?
Valla sen bilirsin abi .. betpark in kazanç sınırı 200 Gizabet in ki 100 ..sagolasın kardeşim ben bahtsız bedeviyim :d oynamasam daha iyi sonra kayıp edince moralim bozuluyo
düşünmen yeter zeki kardeşim elbet bu karanlık günler de geçerValla sen bilirsin abi .. betpark in kazanç sınırı 200 Gizabet in ki 100 ..
İnşallah hep birlikte hele şu vüris illetinden kurtulalım da gerisi gelirEyvallah saol abi varlığın yeter .. inşallah o güzel günler yakında ...?