Tebrik ederimbüro betmarlo
yöntem papara
miktar 200
süre 15 dk
Tebriklerbüro betmarlo
yöntem papara
miktar 200
süre 15 dk
Tebrikler
Rica ederimTeşekkürler
TebriklerTesekkurler maksibet çekim 10 dakiaka da geldi (100 TL ). (gfb190755)
hahaha ** sana 200 ödeyerek 15 dk reklamın kralını yapmısalr yarın 3 5 k cekeyım dersen burda aglarsın nasıl sitelerde oynuyonuz ** saka gibi bunlar merdıvenaltı sitelerbüro betmarlo
yöntem papara
miktar 200
süre 15 dk
kardeş ben betmarlodan memnunum yeri geldi 1 k da çektim herkes bildiği yerden oynar orası seni ilgilendirmez merdiven altı diye siteyi karalayamazsın işine bakhahaha ** sana 200 ödeyerek 15 dk reklamın kralını yapmısalr yarın 3 5 k cekeyım dersen burda aglarsın nasıl sitelerde oynuyonuz ** saka gibi bunlar merdıvenaltı siteler
1 k olanı bulamadım al bunlar sadece ocak ayı çekimlerim ha bunlar küçük meblağ dersin belki ben öyle kasa yüksetltip aaaa burada param kaldı diyecek oyunculardan değilim görüyoruz milleti 10 k paramı ödemedi diyen çok büyük ihtimalle sende onlardan birisin ama herkes kendi işine baksın anladın..hahaha ** sana 200 ödeyerek 15 dk reklamın kralını yapmısalr yarın 3 5 k cekeyım dersen burda aglarsın nasıl sitelerde oynuyonuz ** saka gibi bunlar merdıvenaltı siteler
al bunlarda şubat marthahaha ** sana 200 ödeyerek 15 dk reklamın kralını yapmısalr yarın 3 5 k cekeyım dersen burda aglarsın nasıl sitelerde oynuyonuz ** saka gibi bunlar merdıvenaltı siteler