Merhaba forumdaşlar Almanya'nın turu geçeceğini düşünüyorum Almanya turu geçere 3000 tl basmayı düşünüyorum ne dersiniz olur mu?
Sakın ha sakınMerhaba forumdaşlar Almanya'nın turu geçeceğini düşünüyorum Almanya turu geçere 3000 tl basmayı düşünüyorum ne dersiniz olur mu?
Hiç oynamıyor Almanya top İngilizce onlarda çok ağır oynuyorAçıkcası bende Almanya geçer diye düşünüyorum ama riskli
Tavsiyen ne başkan neye girim bence Almanya en kötü uzatmalarda yenerSakın ha sakın
İngilizler (MİLLİ TAKIMI ) çok sıkıcı oynuyorHiç oynamıyor Almanya top İngilizce onlarda çok ağır oynuyor
İngiltere 0.5 ust mantıklı bir yerde iyice baskı kuracak İngiltereTavsiyen ne başkan neye girim bence Almanya en kötü uzatmalarda yener
Öyle ama sağlam oynuyor son dk fena kaçırdıİngilizler (MİLLİ TAKIMI ) çok sıkıcı oynuyor
İnşlh gönlünce olur kardeşim yüklü de girmişsinŞu mu mesela ??
Aynen kanka bende izliyorum ama Almanya tarihinde en kötü maçlarından birini oynuyor birazda çekiniyorumŞu mu mesela ??
Şansın bol olsun ?Şu mu mesela ??
Çok haklısın ilk 5 dk oynadı sonra kayıp çekinmeye hakkın varAynen kanka bende izliyorum ama Almanya tarihinde en kötü maçlarından birini oynuyor birazda çekiniyorum
Uzatma olur böyle oyun olursaAynen kanka bende izliyorum ama Almanya tarihinde en kötü maçlarından birini oynuyor birazda çekiniyorum
Bence net olur ama karar seninMerhaba forumdaşlar Almanya'nın turu geçeceğini düşünüyorum Almanya turu geçere 3000 tl basmayı düşünüyorum ne dersiniz olur mu?
Tue atlar bahsi alıyorum en iyisiUz
Uzatma olur böyle oyun olursa
Biraz tırstım 1500 lira ile oynicamBence net olur ama karar senin
Bol şansBiraz tırstım 1500 lira ile oynicam
Kafana göre, kulube de iyi silahları varBiraz tırstım 1500 lira ile oynicam