Gunaydin hosgeldin buralar bildiğin gibi geldiğin yerlerde ne var ne yokHer birinize ayrı ayrı günaydınlar...döndük uzun yoldan arkadaşlar...nasılsınız?
günaydınnn iyiyiz sen nasılsınn ?Her birinize ayrı ayrı günaydınlar...döndük uzun yoldan arkadaşlar...nasılsınız?
iyiyiz be arkadaşlar,sağlığınızın ve gençliğinizin kıymetini iyi bilinGunaydin hosgeldin buralar bildiğin gibi geldiğin yerlerde ne var ne yok
Bizde o kadar genc sayilmayiz be kardeşimiyiyiz be arkadaşlar,sağlığınızın ve gençliğinizin kıymetini iyi bilin
dedemi ziyaret ettim,dağ gibi adamdı çocukluğumuzda...yaş 89 şimdi...eski halini düşünüyorum ve şuan ki durumu...Allah yardımcısı olsun...unutkanlık...hastalıklar vs...Bizde o kadar genc sayilmayiz be kardeşim
geçmiş olsun birşey mi oldu yolucluk nedendiiyiyiz be arkadaşlar,sağlığınızın ve gençliğinizin kıymetini iyi bilin
Orasi öyle zaman su gibi akıp gidiyor ve hic farkinda değiliz maalesefdedemi ziyaret ettim,dağ gibi adamdı çocukluğumuzda...yaş 89 şimdi...eski halini düşünüyorum ve şuan ki durumu...Allah yardımcısı olsun...unutkanlık...hastalıklar vs...
geçmiş olsun onlar bizden daha sağlam cidden ben o yaşımı göremem kesindedemi ziyaret ettim,dağ gibi adamdı çocukluğumuzda...yaş 89 şimdi...eski halini düşünüyorum ve şuan ki durumu...Allah yardımcısı olsun...unutkanlık...hastalıklar vs...
ziyaret ve çocukları almak için gittim.GELMEDİLER )))O DA AYRI BİR DERT...haklılar akranlar çok orda...tek başımıza döndük.geçmiş olsun birşey mi oldu yolucluk nedendi
napsınlar evde sıkılırlarziyaret ve çocukları almak için gittim.GELMEDİLER )))O DA AYRI BİR DERT...haklılar akranlar çok orda...tek başımıza döndük.
Her birinize ayrı ayrı günaydınlar...döndük uzun yoldan arkadaşlar...nasılsınız?
Hoş geldin ? iyiyiz şükür nabalım yaşamaya devamHer birinize ayrı ayrı günaydınlar...döndük uzun yoldan arkadaşlar...nasılsınız?